Werkwijze en tarieven

hoe werkt het?

het intakegesprek

Voorafgaand aan een coachingstraject hebben we een intakegesprek. In dat gesprek staan we stil bij wat er op dit moment in jouw leven aandacht vraagt en wat de gewenste situatie is waar jij naartoe wilt werken. Als je na het intakegesprek het gevoel hebt dat je het traject wilt starten geef ik je een indicatie van de verwachte duur van het coachingstraject. 

De vervolgsessies

Iedere lichaamsgerichte coachingssessie begint met het terugblikken op de afgelopen periode en het bespreken wat er op dit moment je aandacht vraagt, vanuit de hulpvraag en het doel dat jij in de intakesessie hebt ingebracht. Vervolgens gaan we daarmee aan de slag. De sessie kan bestaan uit ademhalingsoefeningen, aanraking, visualisaties, systeemopstellingen en lichaamsoefeningen. Vanuit de stilte komen er vaak woorden, beelden, gedachten, herinneringen en antwoorden.  Aan het eind van de sessie blik je terug op wat er is aangeraakt en wat je daarvan kunt meenemen in je dagelijks leven. Na iedere sessie stuur ik je een reflectieformulier, die jij voor de volgende sessie aan mij terugstuurt. Zo blijf je je bewust van je proces, de stappen die je hebt gezet en de stappen die jij nog wilt zetten. Gedurende het traject stemmen we steeds af of de vraag en het doel waarmee je kwam al in beeld komen of misschien bijstelling behoeven.

De afronding

Als de gewenste situatie binnen je bereik ligt en je daar zonder begeleiding mee verder kunt, ronden we het traject af. We doen dit door terug te blikken naar de stappen die je gezet hebt, te voelen waar je nu staat en vooruit te blikken op de stappen die jij zonder begeleiding wilt gaan zetten. Als jij dat wil kunnen we na drie maanden nog een follow-up doen om te kijken hoe het gaat. 

tarieven

Voorafgaand aan het coachingstraject plan ik een intakegesprek met je in. Dit gesprek duurt een uur en is kosteloos. 

Een lichaamsgerichte coachingssessie  duurt een uur tot anderhalf uur en kost 80 euro (incl. BTW). Als je werkgever jouw coachingstraject betaalt kan deze een offerte opvragen

combineren met massage

Je kunt de coachingssessies ook prima afwisselen met massage. Klik hier voor meer info