Referenties

Anderen over de massages van Jiska:

‘Ik heb Jiska als een hele sympathieke, lieve en zorgzame vrouw ervaren. Door haar positieve uitstraling, voelde ik me direct op mijn gemak en wist ik dat ik te maken had met een vakkundig en prettig persoon.

Dit werd ook bevestigd na de eerste paar minuten: wat me direct opviel, was dat ze heerlijke warme handen had waardoor al na enkele minuten mijn lichaam en geest compleet ontspanden. Ik wist toen dat mijn lichaam letterlijk in goede handen was bij Jiska en zo begon mijn reis naar Ontspanningsland!

Na de geweldige sessie van een uur,  bood ze me een glas water aan zodat ik rustig kon ´terugkeren’ op aarde.  Dank je wel Jiska voor deze bijzondere ervaring 🙂’

Marlo


‘Onder de vakkundige handen van Jiska was ik, ondanks dat ik in een ruimte zat waar van alles om ons heen gebeurde, even helemaal ‘weg’ uit de realiteit. Na 20 minuten kon ik helemaal ontspannen weer terug aan het werk.’

Jolien van der Jagt
Projectmedewerker HR, Beleid & Communicatie Amsta


Ons team heeft heel erg genoten van de stoelmassage van Jiska. Heerlijk om even tussen het werken door te ontspannen. Ze houdt goed rekening met persoonlijke wensen en voorkeuren en vraagt goed door ook tijdens de massage wat het erg aangenaam maakt. Ook creëert ze met muziek ook een fijne ambiance. Al met al een goede ervaring. Dankjewel!

Monique Zonneveld
Office manager Puur & Kuur reizen


Als ik terug denk aan de massage van Jiska dan komen woorden van rust, zachtheid, warmte, ontspanning, verzorging en geborgenheid in mij naar boven. Het voelde alsof ze intuitief wist wat ik nodig had en waar mijn knelpunten zaten en ik heb me dan ook helemaal aan haar over kunnen geven. Het was voor mij een hele bijzondere en waardevolle ervaring.

Madelon


Jiska heeft in oktober 2016 tijdens de feestweek ter gelegenheid van het 40 jarig bestaan van verpleeghuis Jan Bonga stoelmassages gegeven aan collega’s. Dat werd zo gewaardeerd dat we in 2017 vast weer een gelegenheid vinden om Jiska te laten komen!

Lia


Het is altijd prettig samenwerken met Jiska. Ze masseert vakkundig en met aandacht. Daarbij is ze erg klantvriendelijk. Daarom huren we haar regelmatig in voor klanten van WorkMassage – stoelmassage op locatie.

Melanie Raaijmakers
Eigenaar en massagetherapeut

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s