Ontspanningsmassage – lichaam en geest in balans

Heb je wel eens last van gespannen spieren, prikkelbaarheid of hoofdpijn? Of wil je een moment van rust om even op te laden en bij jezelf aan te komen? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Ik heb zelf in een periode van stress ondervonden hoe fijn en heilzaam een massage kan zijn.  Even niet praten en alleen maar voelen. Weer contact maken met je eigen lichaam.

Vaak rennen we aan onszelf voorbij en negeren we de signalen die ons lichaam geeft. Tot het lichaam aangeeft dat het zo niet langer kan. Onze spieren verkrampen en we zetten onze adem vast met als gevolg lichamelijke klachten en onrust.

Maar hoe hervind je de ontspanning?
‘Ontspannen’ is geen werkwoord. Het is de natuurlijke staat van jouw lichaam en geest. Bij een massage herinnert je lichaam zich weer hoe deze staat aanvoelt. En daardoor komt ook je geest tot rust.

Je kunt bij mij terecht voor een stoelmassage of een holistische ontspanningsmassage. Massage kan ook deel uitmaken van een lichaamsgericht coachingstraject. Klik hier voor meer informatie over coaching 

Holistische ontspanningsmassage voor vrouwen

Holistische massage is een ontspanningsmassage die wordt gegeven met natuurlijke olie op de blote huid, terwijl je ligt op een comfortabele massagetafel. Bij een holistische massage komen lichaam en geest tot een diepe ontspanning. Door een combinatie van strijkingen, knedingen, lichte druk en vloeiende bewegingen wordt je hele lichaam uitgenodigd om spanningen los te laten. Hierdoor wordt het zelfhelend vermogen van je lichaam gestimuleerd en de balans tussen lichaam en geest hersteld. Bij deze massage gebruik ik elementen uit de integratieve massage, polariteitsmassage, dynamische massage en klassieke massage. Deze massagevorm is alleen voor vrouwen.

Stoelmassage

Stoelmassage is laagdrempelig omdat het over de kleding heen wordt gegeven. Bij een stoelmassage zit je in een ontspannen voorovergebogen houding, waardoor vooral rug, schouders, nek, hoofd, armen en handen goed gemasseerd kunnen worden. Ik maak gebruik van verschillende massagetechnieken, ontleend aan de klassieke, Thaise en Shiatsumassage. Een stoelmassage is weldadig bij nek- en schouderklachten, RSI, hoofdpijn en andere stressgerelateerde problemen.

Tarieven / kosten

Stoelmassage
30 minuten: € 30,-
45 minuten: € 45,-

Holistische ontspanningsmassage voor vrouwen
45 minuten: € 50,-
60 minuten: € 60,-

Wil jij je regelmatig laten masseren?
Kies dan voor een voordelige strippenkaart:
3 x 30 minuten stoelmassage:                 €   75,-  (€ 25,- per massage)
3 x 45 minuten stoelmassage:                 € 105,-  (€ 40,- per massage)
3 x 45 minuten ontspanningsmassage: € 135,-  (€ 45,- per massage)
3 x 60 minuten ontspanningsmassage: € 165,-  (€ 55,- per massage)